Een cliënt vertelt…

Na burn-out: her-verbinding met mijzelf

‘Toen ik na een eerste burn-out terugviel wist ik dat het anders moest. De reguliere hulp die ik tot dan toe had gekregen bleek niet genoeg: ik bleef met dezelfde klachten lopen en zakte nog dieper weg.

Jeroen van Loon hielp mij de ui afpellen tot aan de kern van mijn persoon. Mijn hart en mijn gevoel. Plekken waar ik al lange tijd niet meer was geweest. Her-verbinding met mijzelf en  met mijn energie waren de eerste stappen richting herstel, vandaaruit kon ik verder.

Een holistische aanpak, dat is waar SmitsVanLoon voor staat, in mijn ogen de enige juiste aanpak bij deze problematiek. Zeker voor de hoogopgeleide, voor wie ‘leven vanuit het hoofd’ een fluitje van een cent is, maar bij wie andere niveaus verstopt zijn geraakt.

Aanvulling met andere takken van sport

Op Jeroens advies heb ik de coaching aangevuld met andere takken van sport – ook sport in letterlijke zin, waar ik gelukkig al liefhebber van was. Hij heeft mij tijdens mijn hele journey bijgestaan, zette altijd die extra stap om mij te helpen. Ik had niks beters kunnen wensen.’

Marloes Bas, Secretaris Bloedbank Sanquin

Vrijblijvend en kosteloos een inschatting maken?
Neem contact met ons op.