Organisatiebegeleiding

SmitsVanLoon BURN-OUT PREVENTIE EN BEGELEIDING ondersteunt bij het re-integreren van mensen die met burn-outklachten zijn uitgevallen, met coachen van medewerkers die dit willen voorkomen, en bij het vitaal houden van de organisatie. Wij bieden voor elk niveau in de organisatie passende trainingen en workshops gericht op vitaliteit en burn-outpreventie. Daarnaast ondersteunen wij bij optimaal vitaal samenwerken.

Burn-outpreventie: wat te doen als werkgever?

SmitsVanLoon biedt trainingen op het gebied van burn-outpreventie in diverse formats: van korte introducties voor directieleden en HR-managers, tot trainingen en workshops op het gebied van vitaliteit van medewerkers, en trainingen burn-outpreventie voor managers.

Zijn mensen eenmaal uitgevallen? Dan hebben wij de meest complete aanpak: Whatever it Takes! Bekijk onze pagina voor individuele begeleiding bij een burn-out

Lees meer over burn-out preventie voor werkgevers

Re-integreren met burn-out: zo doen wij dat

SmitsVanLoon werkt volledig op maat, de ene persoon is immers de andere niet. Maar we werken wel met behulp inzichten en interventies die stoelen op wetenschappelijk onderzoek en bewezen effectiviteit.

Lees meer over re-integratie na een burn-out

Burn out herstel en behandeling

Burn-out en de kosten voor de werkgever

Burn-out is schreeuwend duur. Niet alleen vanwege de directe kosten, maar zeker als er sprake is van gederfde omzet. De ervaring leert dat het inzetten van intensieve begeleiding deze kosten danig drukt, en dat de kosten van de begeleiding daarbij in het niet vallen.

Lees meer over kosten voor werkgevers

Blogs over burn-out en stress voor werkgevers

Wij publiceren regelmatig blogs en artikelen, met handzame tips die je direct kunt inzetten bij burn-outpreventie en bij het vitaal houden van de organisatie.