Blogs over burn-out preventie voor werkgevers

Welkom op onze blogpagina gericht op burn-outpreventie en -begeleiding. Wij schrijven wekelijks een blog met een provocerende titel: Knipoog aan de Werkgever, of Knipoog aan de Medewerker.

Deze blogs bieden nuttige tips, strategieën en inzichten over hoe werkgevers de stress van hun werknemers kunnen verminderen, een gezonde werk-privébalans kunnen ondersteunen en een werkcultuur kunnen creëren die welzijn en veerkracht bevordert. Of je nu HR-professional bent, lijnmanager of gewoon geïnteresseerd bent in het creëren van een gezondere werkplek, deze blogs bieden waardevolle informatie en inspiratie.

Begeleiding van professionals met burn-out – whatever it takes!

De impact van een burn-out is groot voor individu en organisatie. Vooral in hoogwaardige…


Hoe ga ik om met stress? Overeind blijven onder druk

De komst van Covid-19 heeft in sneltreinvaart voor veranderingen gezorgd. Iedereen heeft…


Hoe kunnen wij je helpen

Door onze expertise op het gebied van stress en burn-out, gecombineerd met onze ervaring in organisatieontwikkeling, kunnen wij een breed scala aan activiteiten bieden:

Bekijk meer over burn-out preventie voor werkgevers.

Snel hulp bij burn-out. Geen wachtlijst.

Over ons

BURN-OUT PREVENTIE EN BEGELEIDING is een werkmaatschappij van SMITSVANLOON, COACHES. MET VERSTAND VAN ZAKEN, ervaren in business coaching, team-coaching en personal coaching. Lees meer over deze activiteiten. Vanwege het toegenomen aantal cliënten met verschijnselen van overbelasting en burn-out ontstond enkele jaren geleden de behoefte om specifieke expertise te ontwikkelen op het gebied van stress en burn-out.