Trainingen burn-outpreventie voor werkgevers

Werkgevers hebben er alle belang bij om hun – schaarse – personeel vitaal te houden en de kans op overbelasting optimaal te beperken. Niet alleen vanuit het oogpunt van goed werkgeverschap, maar ook omdat de schade van burn-out enorm is: per gemiddelde Nederlandse werknemer bedragen de directe kosten van een gemiddelde uitval wegens burn-out € 68.000.

Als het gaat om professionals in hoogwaardige zakelijke dienstverlening en/of medewerkers die omzetverantwoordelijkheid dragen belopen de kosten zomaar € 250.000 tot 350.000 per individu. In Nederland wordt zodoende jaarlijks € 2,8 miljard uitgegeven aan stress-gerelateerde klachten, waaronder burn-out.

Om die reden bieden wij trainingen aan die de organisatie in staat stellen om dit risico optimaal te beperken. Je vindt ze hieronder.

Training: burn-outpreventie voor leidinggevenden

Hoe houd ik mijn medewerkers vitaal?

In een dagdeel krijg je inzicht in wat stress, overbelasting en burn-out zijn, hoe je medewerkers vitaal houdt, en krijg je instrumenten om de belangrijkste interventies te kunnen plegen.

Lees meer

training Intervisietraject medewerkers vitaliteitstraject

Intervisietraject voor ambitieuze professionals

Vitaal de volgende stap maken

Als je in een uitdagende fase van je carrière zit, of eraan gaat beginnen – bijvoorbeeld omdat je leiding gaat geven – wil je zeker weten dat je vitaal blijft. Een van de meest effectieve vormen om je te ontwikkelen is intervisie: intercollegiale groeps-coaching onder professionele begeleiding. In een veilige setting bespreek je uitdagingen in de werksituatie en het combineren ervan met gezond leven werken. Vitaliteit staat voorop: bronnen van stress herkennen, en weten hoe je ermee wilt omgaan.

Lees meer

begeleiding bij burn out voor organisaties

Training: werken aan Burn-Outpreventie in de organisatie

In vier dagdelen beleid en interventies op maat ontwikkelen

HR professionals die willen werken aan beleid en interventies die passen bij hun eigen organisatie leren in 4 dagdelen hoe zij dat kunnen implementeren. De cursus bevat theorie en analysemethoden, en biedt de handvatten voor beleidsontwikkeling en interventies.

Lees meer

Over ons

BURN-OUT PREVENTIE EN BEGELEIDING is een werkmaatschappij van SMITSVANLOON, COACHES. MET VERSTAND VAN ZAKEN, ervaren in business coaching, team-coaching en personal coaching. Uit onze lange ervaring met het coachen van individuele professionals en het toegenomen aantal cliënten met verschijnselen van overbelasting en burn-out ontstond de behoefte hiervoor een aanpak te creëren.

Wij ontwikkelden voor individuele gevallen een complete aanpak: Whatever it Takes!

Aangezien voorkomen beter is dan genezen, richtten wij ons daarnaast op het ontwikkelen van programma’s op het gebied van burn-outpreventie. De workshops en trainingen vind je op deze pagina.

Onze kracht

  • Know what kennis van stress en burn-out, en wat het met mensen en de organisatie doet
  • Know how weten hoe managers hun mensen en de organisatie gezond kunnen houden
  • Support coaching van managers en medewerkers, zodat zij hun doel bereiken
Contact
Jeroen van Loon, coach met verstand van zaken

Jeroen van Loon

Burn-out-coach, business coach organisatieontwikkeling

Landelijk

Jeroen is een ervaren coach en heeft ruim 25 jaar ervaring met organisatieontwikkeling.

Lees meer over Jeroen

Fransien Smits, coach met verstand van zaken

Fransien Smits

Business coach organisatieontwikkeling

Lanedelijk

Fransien is vooral actief aan de preventiekant van onze activiteit.

Lees meer over Fransien

Cyreille Halberstadt – Wolfs

Burn-out coach

Brabant

Cyreille heeft zich bekwaamd als NLP Master, en is opgeleid als Mindfulness Based Cognitive Therapy coach, en in Neuro-emotionele Integratie.

Lees meer over Cyreille

Peter Lulof

Peter Lulof

Burn-out coach

Oost-Nederland

Peter is Registercounsellor ABvC ® en heeft meer dan 20 jaar ervaring als coach in bedrijfsleven en in de sportwereld. Hij heeft ook zelf ruime ervaring in het bedrijfsleven.

Lees meer over Peter

Carin van Mol

Burn-Out coach

Randstad West

Carin weet uit eigen ervaring wat het is om veel ballen in de lucht te houden: haar gehele studie psychologie deed zij naast een fulltime baan.

Lees meer over Carin

Majolie Grooters

Burn-Out coach

Oost-Nederland

Majolie is psycholoog Arbeid, Gezondheid en Organisatie. Zij werkt ruim 25 jaar met mensen op het gebied van burn-out, innerlijk leiderschap, zingeving en balans tussen werk en privé.

Lees meer over Majolie

Linda Koolen burn-out coach

Linda Koolen

Burn-out coach

Limburg

Linda heeft ruim 27 jaar werkervaring als loopbaan- en stress & burn-outcoach. Ook heeft zij ruim 20 jaar ervaring met verzuimtrajecten. Linda is geboren, getogen en werkzaam in de regio Limburg. Zij spreekt de taal – letterlijk en figuurlijk – en kent de organisaties.

Lees meer over Linda

Mirjam van Geenen burn-out coach

Mirjam van Geenen

Burn-Out coach

Flevoland & Noord Nederland

Mirjam heeft ervaring opgedaan in de zorg, in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer. Als Stress & Burn-out Coach, NLP Master Coach en Internationaal Register Hypnotherapeut heeft Mirjam brede en lange ervaring met lichaamsgerichte interventies en interventies op het emotionele en mentale vlak.

Lees meer over Mirjam

Jij?

Burn-Out coach gezocht!

Groningen

Meer informatie

Meer informatie? Neem contact op.